Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

POLAGANJE ZA ZVANJE
INSTRUKTOR RONJENJA 3
ZVEZDICE, M3/I3


Na osnovu zahteva Dušana Markovića M2 iz Bijeljine, člana ronilačkog kluba Panteri, pokrenuta je procedura prema SUZORu (Standardi i Uslovi za obuku ronilaca) a prema tačci 1.4.7. istog. Na osnovu Standarda, Dušan ispunjava uslove da pristupi polaganju za Instruktorsko zvanje M3. Dosadašnji rad koje je Dušan radio u ronjenju pratio je i njegov mentor Dejan Kovačević M4, Podpredsednik ARIa iz Gradiške.
     Dana 25. januara 2011. godine u Gradišci, okupilo se Veće u klubskim protorijama Kalipsa Gradiška. Veće su činili Dejan Kovačević, mentor, Aleksandar Karjuk M3,  Predsednik ARIa i Snežana Dinić, Gen Sek ARIa.
     Posle iznišenja svoje istorije ronjenja i svog doprinosa srpskom ronjenju, Dušan je bacio akcenat na skriptu koju je napisao a koja se odnosi na nivo znanja potreban za ronioca sa jednom zvezdom, R1*. Posle Dušana, Dejan je izneo, kao mentor, svoje vidjenje i potvrdu Dušanovog rada i potvdio da Dušan zaslužuje i treba da dobije M3 zvanje. Naravno da je i Aleksandar imao svoje viđenje  i dodatak mentorovom izlaganju. Posle kraćeg dogovora Veće je donelo odluku da se Dušanu Markoviću dodeli zvanje Instruktor ronjenja M3 sa datumom sticanja, 25. januar 2011.

Karjuk Aleksandar, M3
 



 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.